Yayın Tarihi: 21.03.2024 00:00

“22 Mart Dünya Su Günü” etkinlikleri kapsamında Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda “KonuSU: Varsan Varım, Yoksan Yokum” konulu etkinlik öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.  Süleyman Demirel Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şehnaz Şule KAPLAN BEKAROĞLU tarafından yüksekokulumuz konferans salonunda Suyun Dünü, Bugünü ve Yarını konusunda gerçekleştirilen söyleşi de suyun hayatımızdaki öneminde öğrencilerimizin için farkındalık yaratılması amaçlanmıştır. Oldukça verimli geçen söyleşi Programın koordinasyonunu üstlenen Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cihan ÖZGÜR tarafından konuşmacı Prof. Dr. Şehnaz Şule KAPLAN BEKAROĞLU’na çiçek ve teşekkür belgesi takdim edilmesinin ardından sona erdi.