Yayın Tarihi: 14.05.2024 00:17

07 Mayıs 2024 tarihinde Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümümüz tarafından Sütçüler Prof.Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Abdullah Tayyip Olçok Konferans Salonu’nda “Üniversite Hayatında Kişisel Gelişim ve Kariyer Planlama” konulu etkinlik düzenlendi. SDÜ.İİBF.Maliye bölümünden Prof. Dr. Serpil AĞCAKAYA’nın konuşmacı olduğu konferansta; kişinin kendi potansiyelini arttırma ve yaşamını daha bilinçli bir şekilde yönetme, dünyaya daha olumlu bir perspektiften bakma ve kariyer planlamada dikkat edilmesi gereken hususlar doğrultusunda konferans verildi. Üniversitemiz mezunlarından SMMM Ali Kemal AKDANOĞLU kendi tecrübe ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak kariyer planlamanın önemine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.