27 Ocak 2021 Çarşamba

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Uygulamalı Arazi Eğitimlerine Devam Ediyor

23 Aralık 2019 Pazartesi 13:05 tarihinde eklendi | 443 defa okundu

Üniversitemiz Sütçüler Prof.Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Avcılık Yaban Hayatı ve Ormancılık Bölümü öğrencileri ile arazi uygulama çalışması gerçekleştirildi. 11.12.2019 günü Sütçüler ilçesinde arazi envanter tekniklerini sahada görmek ve ormancılık arazi ölçüm ekipmanlarını ve uygulamalarını yerinde uygulamak amacıyla Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Öğr. Gör. Serkan Özdemir ve Öğr. Gör. Alican Çıvğa tarafından ağaçta boy, çap ve yaş ölçme gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Ayrıca örnek alanlardaki yetişme ortamı verilerinin kaydedilmesi, bitki türlerinin tespit edilmesi ve envanter karnelerine kaydedilmesi gibi konularda da uygulamalı eğitim yapılarak bilgiler verildi.

YÜKSEKOKUL TANITIMI

GALERİ

Adres: Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Birlik Mah. Atatürk Caddesi No:51 Sütçüler / Isparta

Elektronik posta: sutculermyo@isparta.edu.tr