Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:03

Sütçüler MYO'da "İş Güvenliği Saha Uygulamalarında Karşılaşılabilecek Problemler ve Çözüm Yolları" ve “Kişisel Koruyucu ve Donanım” Eğitimleri gerçekleştirildi.

 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencilerine 27 Kasım Çarşamba günü “İş Güvenliği Saha Uygulamalarında Karşılaşılabilecek Problemler ve Çözüm Yolları” eğitimi verildi. Eğitimi, Isparta Şehir Hastanesi'nin B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ali Ekber KOBAN verdi. Eğitimde öğrencilere, iş güvenliği uzmanlarının çalışma hayatında karşılaştıkları zorluklar anlatılarak, bu zorluklarla başa çıkma yolları anlatıldı.

 

Kişisel Koruyucu ve Donanım Eğitimi ise 2 Aralık 2019 tarihinde Starline Safety: İş Güvenliği Malzemeleri Temsilcisi ve Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünde görev yapan Öğr. Gör. Erkan ALTUN tarafından verildi. Eğitimde öğrencilere çalışanların ve işverenlerin Kişisel Koruyu Donanım kullanımının önemi anlatıldı.