27 Ekim 2020 Salı

Sütçüler Myo’da Bağımlılıkla Mücadele Konulu Konferans Gerçekleştirildi

24 Aralık 2019 Salı 15:53 tarihinde eklendi | 405 defa okundu

Üniversitemiz Özel Kalem Müdürü ve Isparta-Yeşilay Derneği Eğitim Başkanı Öğr. Gör. Ahmet AYDIN tarafından Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimize 24 Aralık Salı Günü Yüksekokulumuz Abdullah Tayyip OLÇOK Konferans salonunda “Bağımlılıklarla Mücadele konulu konferans verildi. AYDIN konuşmalarında; bağımlıkların neler olduğu, Ülkemizdeki ve Dünyadaki durumu ve kurtulma yolları gibi konularda bilgiler verdi. Öğrencilerimizin de konu ile ilgili sorularına da yanıt bulduğu konferans sonunda Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ yüksekokulumuz adına Öğr. Gör. Ahmet AYDIN’a teşekkür ederek plaket ve belge takdiminde bulundu.

YÜKSEKOKUL TANITIMI

GALERİ

Adres: Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Birlik Mah. Atatürk Caddesi No:51 Sütçüler / Isparta

Elektronik posta: sutculermyo@isparta.edu.tr