Üniversitemiz Özel Kalem Müdürü ve Isparta-Yeşilay Derneği Eğitim Başkanı Öğr. Gör. Ahmet AYDIN tarafından Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimize 24 Aralık Salı Günü Yüksekokulumuz Abdullah Tayyip OLÇOK Konferans salonunda “Bağımlılıklarla Mücadele konulu konferans verildi. AYDIN konuşmalarında; bağımlıkların neler olduğu, Ülkemizdeki ve Dünyadaki durumu ve kurtulma yolları gibi konularda bilgiler verdi. Öğrencilerimizin de konu ile ilgili sorularına da yanıt bulduğu konferans sonunda Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ yüksekokulumuz adına Öğr. Gör. Ahmet AYDIN’a teşekkür ederek plaket ve belge takdiminde bulundu.