Sütçüler Prof.Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılıoryantasyon programı07.10.2019 Pazartesi günü Abdullah Tayip OLÇOK Konferans salonunda gerçekleştirildi.Programınaçılışkonuşmasınıyapan Yüksekokul MüdürüDr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ yüksekokulumuza kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencilerine okul hakkında bilgiler vererek, akademik ve idari personeli tanıttı. Ayrıca yüksekokulumuzun eğitimle ilgili işleyişi ve faaliyetleri konusunda ayrıntılı bilgiler sunarak öğrencilere başarı dileklerini iletti. Daha sonra oryantasyon programına konuşmacıolarak katılan Sütçüler Kaymakamı Sayın Göktuğ Kaan AYAZ öğrencilerimizeSütçüler ilçesi hakkında bilgiler vererek gerçekleştirmek istediği projelerini anlattı ve öğrencilerimizin de fikirlerini alarak ilçe ile ilgili olarak bir çok konu da paylaşımda bulundu. Program sonunda öğrencilerimiz oldukça faydalı buldukları program ile ilgili olarak memnuniyetlerini dile getirdiler.