Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:03

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılıAkademik açılış töreni ve İlk Ders Etkinliği 09.10.2019 Çarşamba günü Abdullah Tayip OLÇOK Konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa Sütçüler Kaymakamı Göktuğ Kaan AYAZ, Sütçüler Belediye Başkanı İsmail YURDABAK, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin FAKİR, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa TUTAR, Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkanı Mustafa KÜÇÜKYAMAN, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ, İlçe Protokolü, akademik ve idare personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Programınaçılışkonuşmasınıyapan Yüksekokul MüdürüDr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ, Üniversitemiz ve Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu ile ilgili bilgiler verdi ayrıca törene katılım ve destek sağlayanlara teşekkür ederek, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennilerini iletti.

Daha sonra kürsüye gelen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin FAKİR, tüm birimlerimizde ilk ders etkinliklerinin düzenlendiğini belirtilerek, öğrencilerimize başarı dileklerini iletti.

İlk ders etkinliği kapsamında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa TUTAR konuşmasında öğrencilerimize hayat tecrübelerinden bahsederek, geleceklerini planlamaları konusunda çok değerli bilgiler verdi.  İlk ders etkinliğine destek sağlayan Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkanı Mustafa KÜÇÜKYAMAN’ da iş hayatı ile ilgili anılarını anlatarak önemli tavsiyelerde bulundu. 

Plaket ve hediye takdimi sonrası akademik açılış töreni ve ilk ders etkinliği sona erdi.