Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulumuzun bahçesinde 23 Mayıs 2019 Perşembe günü iftar programı düzenlenmiştir. Akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte okulumuzda ilk defa böyle bir program düzenlenmiştir. İftar programımıza Sütçüler Kaymakamı Sayın Mubin Demirkıran, Sütçüler Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÜSTÜN, Sütçüler Prof.Dr. Hasan Gürbüz MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ, Sütçüler KYK Müdürü Sayın Mehmet GÜRDAL, İlçe Meclis Kurulu Üyeleri, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katılmışlardır.

İftar programımızın gerçekleştirilmesinde Başta Sütçüler Kaymakamımız Sayın Mubin KIRAN olmak üzere destek olan herkese yüksekokulumuz adına çok teşekkür ederiz.