27 Ocak 2021 Çarşamba

Doğa Sporları Kulübünden Kamp Etkinliği

24 Aralık 2019 Salı 15:42 tarihinde eklendi | 386 defa okundu

Sütçüler Hasan Gürbüz Myo’da farklı bölümlerde öğrenim gören 70 öğrencinin katılımıyla Doğa Sporları kulübü bünyesinde kamp etkinliği gerçekleştirilmiştir. Cuma günü Yazılı Kanyon Tabiat Parkında Başlayan Kamp etkinliği kapsamında bölgede bulunan yürüyüş rotasında trekking aktivitesi gerçekleştirilmiştir. Kampa katılanlara yörenin florası ve faunası tanıtılmış kamp ve dağcılık faaliyetleri hakkında bilgiler verilmiştir. Kampta konaklama çadırlar ile sağlanmıştır. Cumartesi günüde gerçekleştirilen kamp etkinliklerinin ardından faaliyet tamamlanmıştır.

YÜKSEKOKUL TANITIMI

GALERİ

Adres: Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Birlik Mah. Atatürk Caddesi No:51 Sütçüler / Isparta

Elektronik posta: sutculermyo@isparta.edu.tr