24 Ocak 2020 Cuma

Doğa Sporları Kulübünden Kamp Etkinliği

24 Aralık 2019 Salı 15:42 tarihinde eklendi | 69 defa okundu

Sütçüler Hasan Gürbüz Myo’da farklı bölümlerde öğrenim gören 70 öğrencinin katılımıyla Doğa Sporları kulübü bünyesinde kamp etkinliği gerçekleştirilmiştir. Cuma günü Yazılı Kanyon Tabiat Parkında Başlayan Kamp etkinliği kapsamında bölgede bulunan yürüyüş rotasında trekking aktivitesi gerçekleştirilmiştir. Kampa katılanlara yörenin florası ve faunası tanıtılmış kamp ve dağcılık faaliyetleri hakkında bilgiler verilmiştir. Kampta konaklama çadırlar ile sağlanmıştır. Cumartesi günüde gerçekleştirilen kamp etkinliklerinin ardından faaliyet tamamlanmıştır.

YÜKSEKOKUL TANITIMI

YÖNETİM KURULU KARARLARI

Adres: Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu, Birlik mah. Atatürk Caddesi Sütçüler / Isparta

Elektronik posta: sutculermyo@isparta.edu.tr