Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:03

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

2022-2023 Ara/Yarıyıl Sonu Sınavlarına  İlişkin AçıklamaSınavlarda öğrenci kimlik belgelerinizi yanınızda bulundurunuz.

1) Her sınavına gireceğiniz ders için hangi derslikte ve saatte sınava gireceğinizi kontrol ediniz.

2) Her sınavda bölüm, program, sınıf veya şubeler için derslikler değişmektedir.

3) Derslik numaraları ilgili dersliğin yanında yer almaktadır. Birde fazla derslik yazılmış ise ilk derslik dolmadan diğer dersliğe geçmeyiniz.

4) Sınavlar ilk 15 dakika hiçbir öğrencinin sınav salonundan dışarıya çıkmasına izin verilmeyecektir.

5) Sınava gireceğiniz sınıf dolu ise sınıf kapısında ilgili öğretim elemanını sessizce bekleyiniz.

6) Yanlış derslikte sınavı beklemenizin sınav sürenizi azaltacağını unutmayız.

7) Cep telefonu, kayıt cihazı vb. haberleşme cihazları sınav süresince kapalı konuma getirilecek.

8) Bu cihazlar öğrencinin sınava girdiği masanın üstünde olmayacaktır. Cep veya çantanızda olacaktır. (Sessiz, titreşim yada uçak modu vb. konumlarda olmayacaktır).

9) Sınava gireceğiniz sınıfa ders not vb. materyal getirmeyiniz.

10) İlgili öğretim elemanı tarafından kullanılması serbest bırakılan hesap makinesi, hesap planı vb. unsurlar kontrol edilecektir.

Ayrıntılı program için tıklayınız.