Yayın Tarihi: 29.04.2024 13:46

“14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda “İş Güvenliğinde İlk Yardım Uygulamaları” konulu eğitim semineri öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Sütçüler Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Burakhan YILMAZ tarafından yüksekokulumuz konferans salonunda seminer verilmesinin ardından yüksekokulumuz bahçesinde Sütçüler Devlet Hastanesi Personeli tarafından uygulamalı eğitim gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin ilgileri ile oldukça verimli geçen eğitim semineri ve uygulaması için Dr. Burakhan YILMAZ’ a Devlet Hastanesi Personelimize, programı koordine eden Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Cihan ÖZGÜR’e, bölüm öğretim elemanlarımıza ve katılım sağlayan öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.