10 Aralık 2018 Pazartesi

Sütçüler MYO'da Devir Teslim Töreni...

11 Ekim 2018 Perşembe 11:38 tarihinde eklendi | 191 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğüne Sayın  Prof. Dr. İbrahim DİLER'in atanmasıyla birlikte üniversitemize bağlı 3 Yüksekokul ve 17 Meslek Yüksekokulu'nda görev değişimi yapıldı. Bu kapsamda okulumuzda 3 yıldır müdürlük görevini sürdüren sayın Prof.Dr. Arif Emre ÖZGÜR'ün yerine okulumuz öğretim üyelerinden Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ  yüksek okul müdürlüğüne vekaleten atanmıştır.

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda  akademik ve idari personelimizin katılımlarıyla Müdürlük devir teslim töreni gerçekleştirildi.  Müdürlük görevini devreden Prof.Dr. Arif Emre ÖZGÜR, yaptığı konuşmada “3 yıl görev yaptığım Sütçüler'de güzel dostluklar kazandım, yüksekokulumuzu en iyi şekilde temsil edebilmek adına çalıştık ve hizmet süremizi tamamladık, görevimi devrettiğim yeni müdürümüze ve tüm çalışanlarımıza başarılar diliyorum. Sütçüler Prof.Dr. Hasan Gürbüz MYO’nun yeni yönetimi, dinamik ve çalışkan personeli ile daha ileriye taşınacağına inancım tam, hepinize hayırlı olsun” diyerek veda etti.

Dr. Öğr.Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ ise “3 yıl boyunca başarıyla görev yapan kıymetli Hocamız Prof.Dr.Arif Emre ÖZGÜR’e Meslek Yüksekokulumuza yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

Devir teslim töreni samimi bir ortamda karşılıklı iyi dilek ve temennilerle son bulmuştur. Müdürlük görevini devreden Sayın Prof.Dr. Arif Emre ÖZGÜR hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni müdürümüz Dr. Öğr.Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ hocamıza da yeni görevlerinde başarılar dileriz.

DERS NOTLARI

Adres: Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu, Birlik mah. Atatürk Caddesi Sütçüler / Isparta

Elektronik posta: sutculermyo@sdu.edu.tr