Sütçüler Prof. Dr. Hasan GÜRBÜZ MYO Ormancılık ve Avcılık bölümleri öğrencileri ile gerçekleştirilen teknik gezi kapsamında Antalya’daki EXPO alanı ziyaret edildi. Yüksekokul öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güvenç NEGİZ, Öğr. Gör. Dr. Halil SÜEL, Öğr. Gör. Dr. Yunus ESER, Öğr. Gör. Serkan ÖZDEMİR, Öğr. Gör. Doğan AKDEMİR ile Orman Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Serkan GÜLSOY ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet MERT’ in de katıldığı teknik gezi kapsamında öğrenciler Dünya’nın önde gelen organizasyonlarından biri olan EXPO’yu görme ve faydalanma imkanı buldular. Daha sonra Köprülü Kanyon Milli Parkına gidilerek yörenin doğal, kültürel ve turistik yöneleri hakkında incelmelerde bulunuldu. Serbes bırakılan zamanda ise öğrenciler rafting yaparak sınav öncesi stres atmış oldular. Öğrenciler desteklerindelerinde dolayı Rekötürmüz Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı'ya ve Müdürümüz Prof. Dr. Arif Emre ÖZGÜR'e teşekkür ettiklerini söylediler.