Lise Diplomasının İadesi :

Herhangi bir nedenle okuldan ilişiği kesilen (Kayıt sildirme, Mezuniyet) öğrencinin Lise diplomasını alabilmesi için:

- Öğrenci,  öğrenci işleri bürosuna  öğrenci kimlik kartı ile ilişik kesmek için müracaat eder. Kimlik kartı olmayan öğrenci gazeteye vereceği kayıp ilanını öğrenci işlerine getirmek zorundadır. Gazete ilanını getirmeyen öğrencinin işlemleri yapılmaz.

- Öğrenci, öğrenci işleri bürosundan alacakları ilişik kesme belgesi ile Mediko, Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı, Kütüphane ve okulun muhasebe ve ambar memurluğundan ilişiği yoktur yazısı alarak tekrar öğrenci işlerimize gelir. Okuldan aldığı öğrenci kimlik kartı ve  sağlık karnesini iade etmeyen öğrencinin işlemleri yapılmaz.

(Eksik harç yatırmaları sebebiyle, Harç borcu bulunan öğrencilerin eksik harçlarını yatırmaları gerekir.)