Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Birim Danışma Kurulu Toplantısı 03.12.2019 tarihinde yüksekokulumuzda gerçekleştirildi. Yüksekokul müdürü Dr. Öğr.Üyesi Mehmet Güvenç NEGİZ’in başkanlık yaptığı toplantıya Sütçüler Kaymakamı Kaan Göktuğ AYAZ, Sütçüler Orman İşletme Müdürü Fahri KAYA, Sütçüler PTT Müdürü Hasan Hüseyin ARIK, Sütçüler İlçe Hastanesi Müdürü Emin AKTAŞ, Sütçüler Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Muharrem ÖZSÜT ve İşletmeci Bekir ACAR katıldı. Toplantıda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunun mevcut ve gelecekteki durumları görüşülerek sektörel paydaşlarla fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Yüksekokulumuzun gelecek yıl uygulamaya başlayacağı 3+1 İşyeri Eğitim Modeli için kamu ve özel sektör ile geliştirilecek stratejiler hakkında paylaşımlar gerçekleştirildi.