T.C.

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ

SÜTÇÜLER PROF.DR.HASAN GÜRBÜZ MESLEK YÜKSEKOKULU

………………………………..BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

Meslek Yüksekokulunuz ………………………………….. programı………………..numaralı öğrencisiyim. 20....-20... Eğitim-öğretim yılı güz/bahar yarı yılında mezun olacağım. Meslek Yüksekokul Diplomamın aşağıda belirttiğim üniversite ismi ile düzenlenmesi hususunda;

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

......./……/20……

Adı-Soyadı

İmza

Adresi :

Cep Tel              :

Tercih

Mezun Olunacak Üniversite

Süleyman Demirel Üniversitesi

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

DİPLOMA BASIMI DUYURUSU

18 Mayıs 2018 Tarihinden önce kayıt yaptıran öğrencilerimizin dikkatine;

18 Mayıs 2018 tarihinden önce Meslek Yüksekokulumuza kayıt yaptıran öğrencilerden, mezun durumda olanların Süleyman Demirel Üniversitesinden diploma almak istemeleri halinde dilekçe ile Bölüm Sekreterliğine başvurmaları gerekmekte olup, başvuruda bulunmayan öğrencilerin diplomaları Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi olarak basılacaktır.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında mezun olacak öğrencilerin isteğine bağlı olarak Süleyman Demirel Üniversitesi'nden mezun olmaları durumunda öğrencilere Geçici Mezuniyet Belgesi verilmeyecek olup, sadece diploma basımı yapılacaktır. Bu öğrencilerimizin transkriptleri ise birimleri tarafından Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne ait transkript belgelerine düzenlenerek verilecektir. Bu transkriptlerin altında öğrencinin Süleyman Demirel Üniversitesi'nden mezun olduğuna dair ibare yer alacaktır.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden mezun olacak öğrencilerin diplomaları ileri bir tarihte düzenleneceğinden Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi logolu evraklara Geçici Mezuniyet Belgeleri düzenlenecektir.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında mezun olacak öğrencilerimizin üniversite diploma tercihlerini belirtir dilekçeleri ile mezuniyet işlemlerinden önce bölüm sekreterliğine başvurmaları gerekmektedir.

*Dilekçeler kısmından word haline ulaşılabilir.